Ga naar de inhoud

Klassieke Dressuur

Klassieke Dressuur instructie

Klassieke dressuur instructie kan bestaan uit: rijden, werk aan de hand, grondwerk of longeren. Van beginnend tot gevorderd, jonge of oudere paarden zijn allemaal welkom. Ik help jullie op een correcte en eerlijke manier dressuurmatig te trainen. 

Ik heb een achtergrond in de klassieke dressuur en daarbij maak ik ook gebruik van meer moderne technieken uit o.a. de Connected Riding en het trainen van de verticale balans. Belangrijk is dat het paard zijn lichaam zo leert te gebruiken dat hij de ruiter goed kan dragen en in balans leert bewegen. 

Tijdens de les kijken we naar wat jouw wensen en doelen zijn en natuurlijk naar wat je paard nodig heeft, waar jullie tegenaan lopen en hoe ik hierbij kan helpen.

Ik kan jullie helpen met een goede dressuurmatige basis. Het aanleren, verbeteren en effectief inzetten van zijgangen en het verzamelde werk. 

Zij gingen je voor

Klassieke Dressuur instructie

Tarieven

Tarieven worden berekend vanaf postcode 8055 PZ

45 minuten privé les € 50
t/m 25 km
45 minuten privé les € 55
26 t/m 50 km
45 minuten privé les € 60
vanaf 51 km

Before & After

Brechtje en Estrella, van teveel op de voorhand naar een goede horizontale balans en een mooie ronde bovenlijn.
Atish en Veerle, van een holle bovenlijn naar een bolle bovenlijn.
Amira, mooie proces foto's waarin je ziet hoe ze zich ontwikkeld heeft van een mooie basishouding naar een krachtige achterhand en opgerichte zelfhouding.
Luna en Thamar, in één les van te rond en te diep naar lengte in de hals en een naar voren gerichte beweging.
Mooie proces foto's van 1 maand training. Van lengte en naar de hand toe, naar een mooie bolle bovenlijn en meer gedragen achterbeen.
Sille en Fortis, van een holle bovenlijn naar een bolle bovenlijn.

Renalda geeft op een fijne manier les en is deskundig in hoe ze haar kennis op vernieuwende wijze kan vertalen naar ruiter en paard. En zo de combinatie kan helpen om verder te komen. 

Karin